PROCOMUNICATE

comunicate de presa - promovare produse si servicii

Cele mai noi inventii

ultimele noutati de la apple, samsung, google, sony, tesla motors, nvidia, intel, amd, hyper loop, bitcoin, d-wave

iPhone 8, totul despre cele mai noi inventii apple

Apple a trimis invitații la un eveniment pe 12 septembrie, ne asteptam la lansarea noului iPhone 8.

Invitația, intitulată "Să ne întâlnim la locul nostru", pare să confirme rapoartele despre lansarea anuală a companiei iPhone.

Pentru prima dată, evenimentul Apple anual din luna septembrie va avea loc la sediul său recent de la Apple Campus din California.

Pe lângă noile versiuni ale iPhone-ului, ne asteptam ca Apple să dezvăluie noi inventii ,un nou Apple Watch și Apple TV și să dea mai multe detalii despre viitorul difuzor HomePod.

Invitația din acest an nu oferă nimic, pur și simplu constând dintr-un logo Apple în nuanțe roșii, albe și albastre.

Lumea se asteapta ca iPhone 8 să aibă un design revizuit, o nouă cameră avansată și o tehnologie de recunoaștere a feței. Apple este, de asemenea, probabil să prezinte versiuni îmbunătățite ale "7s" ale iPhone-ului existent și un nou Apple Watch care se poate conecta la rețelele mobile.

Evenimentul va avea loc la ora 10:00 Pacific (ora 6:00 în Marea Britanie) în Steve Jobs Theatre, un auditoriu special construit pentru evenimentele Apple din cadrul noului său sediu.

Dacă Apple urmează modelul său tradițional, cele mai noi inventii vor intra în vânzare vineri în următoarea săptămână, 22 septembrie, deși zvonurile din lanțul de aprovizionare au sugerat că modelul iPhone de ultimă generație poate fi amânat.

IPhone-ul 8 se zvonește că include încărcare fără fir, recunoaștere facială, afișaj de la margine la margine și - pentru prima dată - fără buton de acasă. Ne asteptam ca Apple să-l elibereze alături de alte două telefoane, iPhone 7s și 7s Plus, care vor fi actualizate pe oferta sa actuală.

Iată tot ce trebuie să știți despre lansarea iPhone 8.

Când va fi lansat?

Tim Cook este de așteptat să dezvăluie iPhone-ul 8 la un eveniment din California, pe data de 12 septembrie, potrivit celor mai recente zvonuri. Evenimentele de lansare ale Apple încep de obicei în jurul orei 18:00 în Marea Britanie și durează aproximativ două ore.

Tradiția dictează că dispozitivele vor intra în vânzare o săptămână după anunțul lor, făcând probabila ipoteza ca iPhone 8 să se vândă in magazine vineri, 22 septembrie.

Apple a respins zvonurile potrivit cărora întârzierile în producție ar putea afecta lansarea telefonului, prezicând vânzări puternice în următoarele luni - mai presus de așteptări și probabil determinate de o lansare a iPhone-ului.

Ar putea fi o oferta limitata de iPhone 8 pentru primele luni de vanzare.

Ce va dezvălui Apple în septembrie?

Apple intenționează să renunțe la tradiție și să lanseze trei telefoane în septembrie: iPhone 8, iPhone 7s și iPhone 7s Plus.

În mod normal, compania lansează un nou design cu un an și urmează, cu o ușoară trecere în revistă în anul următor. Urmând această logică, iPhone 7s și 7s Plus vor aduce upgrade-uri minore la iPhone 7, cum ar fi un chip mai rapid și o durată mai lungă de viață a bateriei.

IPhone 8 va avea un redesign radical în celebrarea celei de-a 10-a aniversări a primului iPhone. 

Cat va costa?

IPhonel 8 va fi probabil smartphone-ul cel mai scump al Apple, estimările sugerând că ar putea costa 1.000 de dolari în SUA și 800 de euro în Marea Britanie.

Un executiv de la producătorul Apple, Foxconn, a sugerat că dispozitivul "nu va fi ieftin".

Director Web

director web

TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web

Top